|

İzleyiciler

2 Ocak 2012

Güzel geldin 2012...



    Herkese merhabalar...Yılbaşı sebebiyle postlarıma ara vermiştim.Bugün itibarıyla yeniden buralardayım.Yılbaşı gecesi için hiçbir plan yapmamışken,öylesine bir sohbetle başlayan Ankara maceramızdan bazı kareler paylaşmak istedim sizlerle...

   Yılbaşı gecesini Ankara Mesa Plaza Salata Bar 'da  kutladık.Mekan çok güzel,hizmet çok kalabalık olmasına reğmen iyiydi.Hürriyet Gazetesi En İyi 10 Mekan sıralamasında 3.olmuş Salata'da gece boyunca hem canlı müzik hemde club müzik keyfini  yaşadık,bu yüzden hiç sıkılmadık.Bize güzel sesiyle keyifli bir eğlence yaşatan Ankara'nın en iyi solisti Hale,yılbaşının olmazsa olmazı oryantal show,Grupp Chuse ve DJ Gökhan'la gece boyu tepindik durduk:)

    Yılbaşı klasiği kar yağışıyla bizi karşılayan Ankara'nın sürekli kapalı havasından başka herşeyi çok güzeldi.

















































 


    Herkese tekrar iyi yıllar.Sevgiyle kalın...

6 yorum:

motto dedi ki...

canım cok hoş fotolar bunlar..
ne güzel girmişsin gercekten 2012'ye..
yazdığın güzel yorum içn cok tesekkürler.cok zarifsin..

darkolivee dedi ki...

ahhh canım benim ne güzel eğlenmişsin mutlu yıllar diliyorum, yüzün hep güler inşallah, o arabanın üst cam olayı sunroofa bayılırım bende hava yağmurlu olsun tepemden hep yağmur yağsın bayılırım :))) camı kapalı olması şartıyla tabii :))

çok öptüm özlemcim...

sevgilerr...

ozlemin moda aşkı dedi ki...

Teşekkür ederim canım,umarım hepimiz için gerçekten güzel bir yıl olur.Rica ederim senin zevkine güveniyorum ve yapacağına inanıyorum.Herşey gönlünce olsun:)

ozlemin moda aşkı dedi ki...

@darkolive teşekkür ederim canım bir anlık kararla Ankara'nın soğuk iklimine atıverdik kendimizi:)Sanada mutlu yıllar,oğluşun ve eşinle kalbindeki tüm güzelliklerin gerçeğe dönüştüğü süper bir yıl olsun.Öpüyorum tatlım:)

pembe fiyonk dedi ki...

canımmmm resimler harika... pozitif enerji yayıyorsun canımm.... en kısa sürede yine toplanalım:) sanada nice mutlu senelerrrr...

ozlemin moda aşkı dedi ki...

Güzel sözlerin için teşekkür ederim Pembe'cim:)En kısa sürede görüşme ayarlanmasını bende çok istiyorum.Organizasyon komitesi sesimizi duyuyormusun?:)
Yeni yıl hepimize bol şans getirsin.Çok öpüyorum:)