|

İzleyiciler

17 Ocak 2012

DUYURU:İzmir'li Bloggerlar Buluşması




           24 Aralık tarihinde ilkini gerçekleştirdiğimiz İzmir'li Bloggerlar Buluşması'nın ikincisini önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.Katılmak isteyen arkadaşlar için yer ve tarih kesinleşince buradan tekrar duyuracağım.Takipte kalın...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar ben Seda :) İZlemin blogunda gördüm sizi :) http://sedindunyasi.blogspot.com/2012/01/blogger-bulusmasina-katilmak-isteyen.html siz de davetlisiniz..

pembe fiyonk dedi ki...

canııım şimdiden sabırsızlanmaya başladık

Adsız dedi ki...

gelin gelinnn hediyeleşme de var çok eğleneceksiniz eminimm!!
ps.: isteyen bana da hediye gönderebilir :P


tatlım yorumlardaki kelime doğrulamayı unutma :)

ozlemin moda aşkı dedi ki...

Bende sabırsızlıkla bekliyorum Pembe'cim,daha nice buluşmalara inşallah.
SED'cim bu buluşmayı bizim buluşmayla birleştirsek daha güzel olmaz mı?Biz 10 kişi civarıyız siz de bize katılsanız olmazmı?Böylece daha çok kişiye bu buluşmayı duyurmuş oluruz?

Adsız dedi ki...

tatlşım benimm bizim yer saat tarih davetiye herşey ayarlandı.. siz bize katılın isterseniz?? çünküü herşey davetiyede hazır var ve herkese öyle gönderildi yani..Benim blogumda da beklerim Sevgiler, Seda:)

darkolivee dedi ki...

özlemcim bu bubuluşmalar olmasa post yapacağın yokmuş kız :))

hayırlısı bakalım :)

Sayın KARACA dedi ki...

Ayy hadi bakalım ayarlayabilirsem bende gelirim işallah :) Hepinizle tanışmayı çok istiyorum. Gerçi bana kalsa istanbul ve ankara blogger buluşmalarınada gideceğim çünkü oradaki arkadaşlarımıda çok merak ediyorum :)

ozlemin moda aşkı dedi ki...

Sayın Karaca mutlaka gelmelisin,güzel bir buluşma olacak,seni de tanımak isteriz.Muhtemelen şubatın ilk haftası buluşuyoruz,kesinleşen yer ve tarih bilgilerini buradan duyuracağım tekrar.Takipte kal,sevgiler:)

♔ByAslı♔ dedi ki...

6 gün çalışan kalan 1 güne herşey sıkıştırmaya uğraşan biri olarak sanırım katılamam :) ama gelmeyi isterdim umarım daha sonra , siz buluşma postlarını gönderin biz de keyifle bakalım şimdilik :)
sevgiler

ozlemin moda aşkı dedi ki...

by Aslı o zaman bidahaki sefere inşallah.Bizde seni tanımayı isteriz.Sevgiler...

Bilge ESEN dedi ki...

İzmirli blogger olarak aranıza katılmayı çok isterdim..ama by aslı' nın yorumunda belirttiği gibi 6 gün çalışan kalan bir güne herşeyi sıkıştırmaya çalışan bir eş, bir anne olarak bu isteği biraz zor gibi görünüyor..ama nasip inşaallah bir gün katılırım..siz bizim yerimizede güzel vakitler geçirin, resimlerinizi yayınlayın burdan katılalım bizde :))
banada beklerim bu arada ;)