|

İzleyiciler

25 Aralık 2011

İzmirli Bloggerlar Buluşması ve Sanemiko By Sanem Sevgen açılış kokteyli

Yeni yıl yaklaşırken aynı ilgi alanlarına sahip,stil sahibi birsürü güzel ve İzmir'li blogger arkadaşımın olmasının mutluluğuyla yazıyorum sizlere...Bu benim hem ilk postum,hem de blogosfere ilk adımım...
24 Aralık Cumartesi günü Motto bloğunun sahibesi Öznur'un önderliğinde ve Pembe Fiyonk bloğunun destekleriyle İzmirli bloggerlar olarak  Alsancak Radika  cafede buluştuk.Şahsen ilk defa böyle bir organizasyonda bulundum.Başta tereddütlerim vardı,pekçok arkadaşımızın blogları sayesinde yüzyüze olmasa da sohbet etmişliği vardı.Ben yeniydim,kimseyi tanımıyordum.Mizaç olarak da çok girişken sayılmam,bu yüzden ortamın sıcaklığı konusunda şüphelerim vardı ama cafeye ilk girdiğim anda benden önce gelen arkadaşlarım sağolsunlar beni gülen gözlerle karşıladılar ve derin bir ohh çekerek yerime oturdum.
Yıllardır görüşmeyen arkadaşların tekrar buluşmaları tadında geçen sohbetimiz çok keyifliydi,kendimizi tanıttık,birbirimizi tanıdık derken zaman nasıl geçti hiç anlamadım.Blogdan,modadan, Darkolive'in zayıflama başarı öyküsü,Motto'nun diktiği ve hepimizin bayıldığı güzel yeşil kaban,Doorstepping'in güzeller güzeli minnoşu(Maaşallah),Radika kafenin sahibesi bayanın güzel zeytinyağlıları ve bizi bizden alan cevizli brownie'si ile ve son olarak da fotoğraf çekimi ile sonlandı buluşmamız.Tadı damağımızda kaldı,herkes birdaha ne zaman görüşürüz sorularıyla vedalaştı.
Ve buluşmadan sonra vakti olanlar yani sevgili Pın!,Motto,Zeys Fashion Room ve bendeniz Sanemiko By SanemSevgen markasının İzmir Alsancak'ta yeni açtığı butiğinin açılış kokteyline katıldık.Sanem Sevgen tasarımı el emeği göz nuru %100 deri el boyaması ayakkabı ve çantalara bayıldık.



Doorstepping ve minnoşu(MAAŞALLAH)



Motto,Pembe Fiyonk



Matissera Wonderland,ben ve Zeys Fashion



Darkolivee,Gutu,Pın!






Pembe Fiyonk



Pın!,ben
















,



















Sanemiko By Sanem Sevgen kokteyli(Resim Sanem Sevgen'in facebook sayfasından alıntıdır.)

Bu buluşmaya katılan herkese,özellikle Motto ve Pembe Fiyonk'a teşekkürler.En kısa sürede tekrar görüşmek üzere...

Tüm bu resimler için sevgili darkolivee'a teşekkürler.Resimlerin devamı sonraki postlarda...

6 yorum:

zeys dedi ki...

Hayirli olsun cnm ilk postunnn:)

Matissera dedi ki...

Aramıza yeni izmirli bloggerların katılmasına ben de çok sevindim, bu buluşmaları hep tekrarlayalım, yeni arkadaşlıklar kazanmak çok güzel :)

darkolivee dedi ki...

canımmm, hoşgeldin sefalar getirdin ne güzel yazmışsın :)
resimlerin bi yerden tanıdık geldi hhehhehe

bak bak baakkk lansmanlara da gidilmiş, ahh vaktim olsaydı da gelebilseydim bende, bende seninle tanışyığıma çok mutlu oldum...

takipteyim canım...

ps:canım ayarlardan kelime doğrulatmayı kaldırırsan daha iyi olur...

ozlemin moda aşkı dedi ki...

@zeys teşekkür ederim canım.Sizlere yetişmek için yemeden içmeden post yapmalıyım galiba:)
@matissera ayrılırken zamanın ne çabuk geçtiğini anlamadım,en kısa sürede hemencecik bir buluşma düzenleyelim:)
@darkolive teşekkür ederim canım,sağolun hepiniz çok güzel karşıladınız,çok mutlu ettiniz beni.Başka lansmanlara inşallah,izmir'li bloggerların gücünü gösterelim onlara,bizim neyimiz eksik bizde bloggerlara özel lansmanlar istiyoruz:)Çok çabuk havaya girerim dün 1 bugün 2:)Hemen kelime doğrulatmayı da ayarlıyorum,uyardığın için sağol cnm.

pembe fiyonk dedi ki...

canım çok keyifliydi bende çok memnum oldum:)

ozlemin moda aşkı dedi ki...

@pembe fiyonk bir sonraki buluşmada derin sohbetler etme,birbirimizi daha yakından tanıma imkanımız olacak.Heyecanla bekliyorum:)